Tjänster

TRYCK

Vi erbjuder det mesta som skall till tryck:
ETIKETTER, STORE FRONT MATERIAL, FOLDERS, FÖNSTERDEKOR, BROSCHYRER, ROLL UPS, SKYLTAR,  m.m!

LOGOTYPER

Behöver ni ny logotyp, varumärken eller symboler?
Det första steget är alltid svårast. Så snart ni anlitar oss kommer ni får både konsultation och hjälp på vägen till er nya logotyp/varumärke/symbol för ert företag. Er Logotyp är ert företags ansikte utåt till kunder/konsumenter och kommer skapa ett professionellt intryck för alla.

Ni har ett t.ex. ett namn men behöver en grafisk idé? Vi är ert bollplank när ni behöver råd för att förnya er grafiska profil. Det enda som krävs är ett samtal eller mail.

DESIGN & LAYOUT
FÖR DIGITALA MILJÖER

Behöver ni synas i det digitala miljön? Vi formge, producera och kommunicera ert innehåll och budskap genom design i den digitala mediemixen.

Vi erbjuder tjänster inom följande områden:

Grafisk design och produktion – layout, typografi, bildspråk, färglära, skissteknik, kreativ skapande och produktionsprocess.

Motion design – produktion och formgivning av rörlig bild i alla dess former – animation, video, text, bild, ljud, med mera för olika plattformar med krav på interaktivitet.

Responsiv design/mobil design – webbdesign med krav på mobil anpassning och responsivitet för olika enheter, skärmar, krav och möjligheter.

Datadriven design och användarvänlighet/UX – anpassa design och form efter målgrupp och kanal med fokus på användaren och beteendet.

Designa content – förstå, skapa, styra och utveckla grafiskt innehåll i digitala kanaler.

App-design – utforma och layouta appar för Googles och Apples plattformar. Google Material Design och iOS Human Interface Guidelines.